WordPress diensten

Een website, webshop, blog of iets heel anders? Waar je ook naar op zoek bent, wij realiseren het voor je. Samen kijken we wat er nodig is om jouw bedrijf online optimaal te laten presteren. We ontzorgen je graag van alle aspecten die komen kijken bij deze (nieuwe) online omgeving, zodat jij je volledig kunt focussen op de andere zaken rondom het runnen van een succesvolle onderneming.

Onze diensten

Website ontwikkeling

Online vindbaar zijn wordt steeds belangrijker en vanzelfsprekender. Wie informatie zoekt over een bedrijf, gaat er direct vanuit dat ze die kunnen vinden op internet. Investeren in een goede website is daarom erg belangrijk, het is immers vaak de eerste indruk die je bij een klant achter laat. Wij kunnen er samen met jou voor zorgen dat jouw online omgeving perfect aansluit op de behoeftes van je doelgroep.

Professionele website

Een professionele website voorzien van alle  informatie die een klant nodig heeft om voor jouw diensten te kiezen. Ontworpen om vlekkeloos aan te sluiten op de huisstijl van je bedrijf. Dat is ons doel.

Effectieve webshop

Online verkopen gingen nog nooit zo hard. Daarom is het juist nu erg belangrijk om je producten aan te bieden op een goed werkende en betrouwbare webshop. We bouwen je webshop met de populairste plugin van WordPress; Woocommerce.

Populairste
blog

Een blogpagina is een goede manier om meer SEO-teksten te publiceren op je website, waarmee je je autoriteit in Google kunt verbeteren. Daarnaast is het ook een handige tool om je klanten te voorzien van bruikbare informatie zonder dat je ze direct iets probeert te verkopen, zo bouw je een waardevolle vertrouwensband met ze op.

Optimalisatie

Naast SEO-optimalisatie voor een goede vindbaarheid zijn er nog veel meer manieren om je website zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Met de informatie die we halen uit de data van je website, kunnen we er voor zorgen dat meer klanten terecht komen waar jij ze wilt hebben.

"SoowDigital heeft voor ons een volledige rebranding gedaan en aansluitend een nieuwe website gemaakt, precies zoals wij hem voor ogen hadden. Fijne en open samenwerking met ruimte om te sparren over ideeën. Kundig en sociaal team dat graag mee denkt. Kortom; een echte aanrader!"
Ben Boers
Bedrijfswebsite
"Voor onze nieuwe websites waren wij op zoek naar een webdesigner. Wij zagen in Soowcollective een juiste partner die kon vertalen wat wij wilden in het design van de websites. Fijne samenwerking!"
The Project Styling, Pillooow
Webshops
"Ik heb de samenwerking met Soow Collective (Ron en Joëll) als heel positief ervaren. Steeds korte lijntjes waarbij snel geschakeld en direct bijgesteld kon worden. Er is actief met me meegedacht om mijn onderneming op een manier neer te zetten die bij mij past. De site is mooi, gemakkelijk zelf bij te houden en erg overzichtelijk. Wat mij betreft een heel fijn resultaat. Een goed werkende stijlvolle website en prachtige foto's waar ik heel veel enthousiaste reacties op heb ontvangen."
A van Tuijn
Advocaat & Mediator

Wat zeggen onze klanten?

Het is echt waar!

Hiernaast vind je de reviews van klanten die je al voorgegaan zijn. Ons enthousiaste en kundige team doet er alles aan om jouw website een groot succes te maken. Zo zorgen we er samen voor dat jouw bedrijf optimaal presteert.

Wij zijn er klaar voor...

We gaan graag aan de slag met jouw website en alles daaromheen. We nemen alle online zorgen weg, zodat jij je volledig kunt focussen op de business kant van jouw onderneming.