Geen tijd voor social media?

Social media uit handen geven

Social media is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Het is voor bedrijven dan ook een goede manier om de naamsbekendheid te vergoten en te werken aan de reputatie. Helaas neemt het veel tijd in beslag en daarom laten bedrijven de socials soms links liggen. Hartstikke zonde natuurlijk! SoowDigital neemt je deze last graag uit handen.

Wat kost een social media pakket?

Social media beheer Basic

Zet je bedrijf in de picture en laat zien waar je voor staat!
250 Maandelijks
 • Eigen persoonlijke social media manager
 • Strategiebespreking met Online Strateeg
 • Complete make-over sociale kanalen
 • Tot 2 berichten per week op Instagram en Facebook
 • Extra kanalen altijd mogelijk met bespreking
 • Story verhalen

Social media beheer Pro

Bouw aan je eigen online community!
490 Maandelijks
 • Eigen persoonlijke social media manager
 • Strategiebespreking met Online Strateeg
 • Complete make-over sociale kanalen
 • Tot 4 berichten per week op Instagram, Facebook en GMB
 • Extra kanalen altijd mogelijk met bespreking
 • Story verhalen en highlights
 • Tijdlijn berichten ondersteund door Social Advertising
 • Stock foto abonnement
 • Toegang tot rapportage platform

Facebook beheer

Met 7,1 miljoen dagelijkse gebruikers in Nederland in 2020 is Facebook nog steeds het meest gebruikte social media kanaal. Je aanwezigheid op facebook zorgt voor meer naamsbekendheid en kan het koopgedrag van de doelgroep beïnvloeden. Consumenten die een merk volgen op social media zijn eerder geneigd producten te kopen én deze ook aan te bevelen in eigen kringen.

Instagram beheer

Instagram had in 2020 2,8 miljoen dagelijkse gebruikers in Nederland. Naast dat Instagram goed is voor de reputatie en naamsbekendheid is het ook een zeer geschikte manier om traffic naar je website te genereren. Het is bewezen dat social media bijdraagt aan een sterker natuurlijk linkprofiel, iets wat een grote rol speelt bij de beoordeling door zoekmachines als Google.

Wat is onze visie?

Duidelijk afspraken

Wij vinden het belangrijk dat onze samenwerking gebaseerd is op open- en duidelijke communicatie. Zo komen we niet voor verrassingen te staan.

Maatwerk websites

Ieder bedrijf is uniek. Daarom wordt de website volledig afgestemd op jouw wensen en de behoeftes van je klanten.

Partnerschap

We willen samen met jou zorgen voor de meest optimale online omgeving. Samen werken we aan 1 doel; Het succes van jouw onderneming.

Google My Business beheer

Wat wij doen

Ontzorgen van al jouw online bezigheden

Je ontkomt tegenwoordig niet meer aan het online aspect van je bedrijf. Dit neemt echter veel tijd in beslag en wij begrijpen dat dit soms overweldigend kan zijn. Wij helpen je daarom graag met onze ervaring en kennis, zodat jij je kunt focussen op alle andere zaken rondom jouw onderneming.

WordPress

Je website is de online omgeving waar de meeste consumenten kennis zullen maken met jouw bedrijf. Laat een goede eerste indruk achter met een proffessionele website.

SEO

SEO is erg breed. Kort gezegd zorgt goede SEO ervoor dat zoveel mogelijk potentiële klanten jouw bedrijf online vinden, als zij zoeken naar de dienst die jij aanbied.

Social media beheer

Een wat meer persoonlijke relatie opbouwen met je klanten? Social media is hier een uitstekende tool voor!

Onderhoud & Support

Ervoor zorgen dat jouw website optimaal blijft presteren? Dan is goed onderhoud erg belangrijk. Wij helpen je graag door deze taak uit handen te nemen.

"SoowDigital heeft voor ons een volledige rebranding gedaan en aansluitend een nieuwe website gemaakt, precies zoals wij hem voor ogen hadden. Fijne en open samenwerking met ruimte om te sparren over ideeën. Kundig en sociaal team dat graag mee denkt. Kortom; een echte aanrader!"
Ben Boers
Bedrijfswebsite
"Voor onze nieuwe websites waren wij op zoek naar een webdesigner. Wij zagen in Soowcollective een juiste partner die kon vertalen wat wij wilden in het design van de websites. Fijne samenwerking!"
The Project Styling, Pillooow
Webshops
"Ik heb de samenwerking met Soow Collective (Ron en Joëll) als heel positief ervaren. Steeds korte lijntjes waarbij snel geschakeld en direct bijgesteld kon worden. Er is actief met me meegedacht om mijn onderneming op een manier neer te zetten die bij mij past. De site is mooi, gemakkelijk zelf bij te houden en erg overzichtelijk. Wat mij betreft een heel fijn resultaat. Een goed werkende stijlvolle website en prachtige foto's waar ik heel veel enthousiaste reacties op heb ontvangen."
A van Tuijn
Advocaat & Mediator

Wat zeggen onze klanten?

Het is echt waar!

Hiernaast vind je de reviews van klanten die je al voorgegaan zijn. Ons enthousiaste en kundige team doet er alles aan om jouw website een groot succes te maken. Zo zorgen we er samen voor dat jouw bedrijf optimaal presteert.

Wij zijn er klaar voor...

We gaan graag aan de slag met jouw website en alles daaromheen. We nemen alle online zorgen weg, zodat jij je volledig kunt focussen op de business kant van jouw onderneming.