Hoe wij werken

Wanneer je de beslissing hebt genomen om ons jouw nieuwe website te laten maken zullen we een aantal stappen doorlopen. Hieronder vind je een kleine uitleg van onze aanpak.

De start

Kickoff meeting

In deze stap gaan we de strategie bepalen. Wat zijn je doelen? Wie is je doelgroep? Heb je al een bestaande website? Dan zullen we de data analyseren en uiteindelijk gebruiken om belangrijke verbeteringen door te voeren. 

Het proces

Ontwerp en ontwikkeling

We maken de eerste opzet en zorgen dat de navigatie in orde is en buttons gelinkt zijn aan de juiste pagina’s. Zo krijg je al een goed beeld van wat het eindresultaat zal zijn. Tijdens het ontwerp & ontwikkel proces is er ruimte voor aanpassingen in het uiterlijk en de inhoud van de website, zodat we er zeker van zijn dat deze voldoet aan al jouw wensen.

Dubbel check

Testen en verbeteren

We gaan de website uitvoerig testen, zodat we er zeker van zijn dat alles naar behoren werkt. Eventuele problemen worden opgelost en er wordt om jouw feedback gevraagd.

Afronden

Onderhouden en groeien

We leveren je website geoptimaliseerd af en het proces van data verzamelen kan beginnen. Welkom bij het nieuwe hoofdstuk van jouw onderneming!

"SoowDigital heeft voor ons een volledige rebranding gedaan en aansluitend een nieuwe website gemaakt, precies zoals wij hem voor ogen hadden. Fijne en open samenwerking met ruimte om te sparren over ideeën. Kundig en sociaal team dat graag mee denkt. Kortom; een echte aanrader!"
Ben Boers
Bedrijfswebsite
"Voor onze nieuwe websites waren wij op zoek naar een webdesigner. Wij zagen in Soowcollective een juiste partner die kon vertalen wat wij wilden in het design van de websites. Fijne samenwerking!"
The Project Styling, Pillooow
Webshops
"Ik heb de samenwerking met Soow Collective (Ron en Joëll) als heel positief ervaren. Steeds korte lijntjes waarbij snel geschakeld en direct bijgesteld kon worden. Er is actief met me meegedacht om mijn onderneming op een manier neer te zetten die bij mij past. De site is mooi, gemakkelijk zelf bij te houden en erg overzichtelijk. Wat mij betreft een heel fijn resultaat. Een goed werkende stijlvolle website en prachtige foto's waar ik heel veel enthousiaste reacties op heb ontvangen."
A van Tuijn
Advocaat & Mediator

Wat zeggen onze klanten?

Het is echt waar!

Hiernaast vind je de reviews van klanten die je al voorgegaan zijn. Ons enthousiaste en kundige team doet er alles aan om jouw website een groot succes te maken. Zo zorgen we er samen voor dat jouw bedrijf optimaal presteert.

Wij zijn er klaar voor...

We gaan graag aan de slag met jouw website en alles daaromheen. We nemen alle online zorgen weg, zodat jij je volledig kunt focussen op de business kant van jouw onderneming.