Hoe zorg ik dat mijn website optimaal blijft presteren?

Onderhoud & support

Met ons Onderhoud & Support abonnement zorgen we ervoor dat jouw website ten alle tijden up-to-date en veilig is. Ook kun je ons gemakkelijk contacten als je problemen ondervindt, we helpen je dan graag verder en lossen het snel voor je op.

Wat kost onderhoud & support?

Onderhoud & support

Wij zorgen er voor dat jouw website optimaal presteert, zo kun jij je volledig focussen op de andere zaken rondom jouw bedrijf.
97 Maandelijks
 • Dagelijkse back-ups
 • Thema en plugin updates
 • 24/7 Uptime Monitor
 • Gebruik van onze plugins
 • WordPress ondersteuning
 • Google Search Console intergratie
 • Google Analytics intergratie
 • Security software
 • Website edits
 • Database opschoning
 • Snelheidsoptimalisatie

Wat is onze visie?

Duidelijk afspraken

Wij vinden het belangrijk dat onze samenwerking gebaseerd is op open- en duidelijke communicatie. Zo komen we niet voor verrassingen te staan.

Maatwerk websites

Ieder bedrijf is uniek. Daarom wordt de website volledig afgestemd op jouw wensen en de behoeftes van je klanten.

Partnerschap

We willen samen met jou zorgen voor de meest optimale online omgeving. Samen werken we aan 1 doel; Het succes van jouw onderneming.

Wat wij doen

Ontzorgen van al jouw online bezigheden

Je ontkomt tegenwoordig niet meer aan het online aspect van je bedrijf. Dit neemt echter veel tijd in beslag en wij begrijpen dat dit soms overweldigend kan zijn. Wij helpen je daarom graag met onze ervaring en kennis, zodat jij je kunt focussen op alle andere zaken rondom jouw onderneming.

WordPress

Je website is de online omgeving waar de meeste consumenten kennis zullen maken met jouw bedrijf. Laat een goede eerste indruk achter met een proffessionele website.

SEO

SEO is erg breed. Kort gezegd zorgt goede SEO ervoor dat zoveel mogelijk potentiële klanten jouw bedrijf online vinden, als zij zoeken naar de dienst die jij aanbied.

Social media beheer

Een wat meer persoonlijke relatie opbouwen met je klanten? Social media is hier een uitstekende tool voor!

Onderhoud & Support

Ervoor zorgen dat jouw website optimaal blijft presteren? Dan is goed onderhoud erg belangrijk. Wij helpen je graag door deze taak uit handen te nemen.

Volledig onderhoud van jouw website

Een goed werkende website runnen vergt werk. Je website zal daarom af en toe geüpdatet moeten worden om de gebruikerservaring zo goed mogelijk te houden. Ook hierbij helpen wij je graag.

WordPress website beveiliging

Waarborg de privacy van je klanten door je verzamelde gegevens goed te beveiligen. Dit onderwerp is nu belangrijker dan ooit en dat is met een goede reden. Persoonlijke gegevens veilig opgeborgen, daar zorgen wij voor.

"SoowDigital heeft voor ons een volledige rebranding gedaan en aansluitend een nieuwe website gemaakt, precies zoals wij hem voor ogen hadden. Fijne en open samenwerking met ruimte om te sparren over ideeën. Kundig en sociaal team dat graag mee denkt. Kortom; een echte aanrader!"
Ben Boers
Bedrijfswebsite
"Voor onze nieuwe websites waren wij op zoek naar een webdesigner. Wij zagen in Soowcollective een juiste partner die kon vertalen wat wij wilden in het design van de websites. Fijne samenwerking!"
The Project Styling, Pillooow
Webshops
"Ik heb de samenwerking met Soow Collective (Ron en Joëll) als heel positief ervaren. Steeds korte lijntjes waarbij snel geschakeld en direct bijgesteld kon worden. Er is actief met me meegedacht om mijn onderneming op een manier neer te zetten die bij mij past. De site is mooi, gemakkelijk zelf bij te houden en erg overzichtelijk. Wat mij betreft een heel fijn resultaat. Een goed werkende stijlvolle website en prachtige foto's waar ik heel veel enthousiaste reacties op heb ontvangen."
A van Tuijn
Advocaat & Mediator

Wat zeggen onze klanten?

Het is echt waar!

Hiernaast vind je de reviews van klanten die je al voorgegaan zijn. Ons enthousiaste en kundige team doet er alles aan om jouw website een groot succes te maken. Zo zorgen we er samen voor dat jouw bedrijf optimaal presteert.

Wij zijn er klaar voor...

We gaan graag aan de slag met jouw website en alles daaromheen. We nemen alle online zorgen weg, zodat jij je volledig kunt focussen op de business kant van jouw onderneming.