Diensten

SoowDigital voorziet je van alle nodige diensten die bij zullen dragen aan jouw optimale online omgeving. Of je nu aan de start staat van een nieuwe onderneming of je bestaande bedrijf een boost wilt geven, wij zijn er voor je.

Wat Soowdigital doet

Full- service agency

Wij zijn je partner in het proces naar- en het behouden van online succes met jouw bedrijf. In de overweldigende wereld van het internet sta je samen sterker dan alleen. We are here for you!

WordPress

Een van de meest geliefde systemen om websites te bouwen is toch wel WordPress. Vandaar dat wij onze websites, webshops, blogs en nog veel meer bouwen met deze software! Het is gemakkelijk in gebruik en daarom voor jou als klant ook ideaal, omdat je na het opleveren van je site ook prima zelf (kleine) aanpassingen kunt doorvoeren.

SEO

SEO is erg breed. Kort gezegd zorgt goede SEO ervoor dat zoveel mogelijk potentiële klanten jouw bedrijf online vinden, als zij zoeken naar de dienst die jij aanbied. Erg belangrijk dus dat je dit optimaal benut!

Social media beheer

Een wat meer persoonlijke band opbouwen met je doelgroep? Social media is daar een erg goede tool voor. Geef je volgers een uniek kijkje binnen jouw bedrijf of inspireer ze!

Onderhoud en Support

Je wilt je website natuurlijk graag zo optimaal mogelijk laten presteren. Dat vergt aandacht en werk waar je misschien niet altijd tijd of de juiste kennis voor hebt. Wij helpen je graag door deze taak op ons te nemen.

"SoowDigital heeft voor ons een volledige rebranding gedaan en aansluitend een nieuwe website gemaakt, precies zoals wij hem voor ogen hadden. Fijne en open samenwerking met ruimte om te sparren over ideeën. Kundig en sociaal team dat graag mee denkt. Kortom; een echte aanrader!"
Ben Boers
Bedrijfswebsite
"Voor onze nieuwe websites waren wij op zoek naar een webdesigner. Wij zagen in Soowcollective een juiste partner die kon vertalen wat wij wilden in het design van de websites. Fijne samenwerking!"
The Project Styling, Pillooow
Webshops
"Ik heb de samenwerking met Soow Collective (Ron en Joëll) als heel positief ervaren. Steeds korte lijntjes waarbij snel geschakeld en direct bijgesteld kon worden. Er is actief met me meegedacht om mijn onderneming op een manier neer te zetten die bij mij past. De site is mooi, gemakkelijk zelf bij te houden en erg overzichtelijk. Wat mij betreft een heel fijn resultaat. Een goed werkende stijlvolle website en prachtige foto's waar ik heel veel enthousiaste reacties op heb ontvangen."
A van Tuijn
Advocaat & Mediator

Wat zeggen onze klanten?

Het is echt waar!

Hiernaast vind je de reviews van klanten die je al voorgegaan zijn. Ons enthousiaste en kundige team doet er alles aan om jouw website een groot succes te maken. Zo zorgen we er samen voor dat jouw bedrijf optimaal presteert.

Wij zijn er klaar voor...

We gaan graag aan de slag met jouw website en alles daaromheen. We nemen alle online zorgen weg, zodat jij je volledig kunt focussen op de business kant van jouw onderneming.